Wie is Hillie en wat reikt zij aan.

Hillie van Akker Health & Travel – de organisator van een exclusieve
Healthy Break in binnen- en buitenland.

De thuisbasis is te Burgum, waar ik praktijk houd.
Daarnaast besteed ik aandacht aan voornamelijk mannen die een Healthy
Break prefereren op een locatie die positief werkt op lichaam en geest.

Ik ben een vrouw met een brede belangstelling en geloof niet in de almacht
van één systeem.
Meer dan de helft van mijn leven heb ik aan mijn professionele ontwikkeling gewerkt. Laatstelijk behaalde diploma’s: Medische basiskennis op HBO niveau +
een Psycho Sociale opleiding volgens Plato.
Naast de vele opleidingen en trainingen die ik heb gevolgd is voor mij het meest belangrijk:
DE  LEERSCHOOL  VAN  HET  LEVEN

Het leven heeft mij als mens voortdurend rijker gemaakt.

Zowel privé als in mijn werk heb ik het leven in vele opzichten leren kennen.
Daarbij heb ik momenten gekend van zowel geluk als van diep verdriet.
Ik heb geleerd te accepteren maar ook geleerd om te genieten van mooie momenten.

In mijn huidige levensfase wil ik kennis en ervaring dienstbaar maken.

Reeds jaren was ik met veel genoegen eigenaar van een drogisterij in Staphorst waarin de nadruk op de natuurgeneeswijze lag. Hoewel de resultaten van de drogisterij goed waren, zocht ik naar een oplossing voor vele mensen met chronische klachten waar in de drogisterij en in de reguliere geneeswijze geen antwoord op gegeven kan worden. Ik ging op zoek naar een meetsysteem om deze klachten te verhelpen/verlichten én mogelijk te voorkomen. Iets waarmee ik mensen daadwerkelijk kan helpen en wat niet alleen de oorzaak kan opsporen, maar ook preventief duidelijkheid kan geven over de gezondheid.
Het medisch meetsysteem wat toen is aangeschaft heet PROGNOS®.

Mijn motto is WELZIJN TOTAAL. Een holistische benadering waarbij gekeken wordt naar zowel de lichamelijke, sociale, emotionele en spirituele gezondheid van de mens.

Hillie van Akker.