Wat is airnergy?

Airnergy: de kracht van natuurlijk verrijkte zuurstof

Een echte doorbraak in natuurlijke therapie
Gezond, fit en vitaal door natuurlijk verrijkte zuurstof
Ons lichaam haalt het merendeel van de benodigde energie uit de zuurstof die we inademen. Door ouderdom, ziekte en invloeden van het milieu zijn we steeds minder goed in staat om voldoende energie te produceren. Met behulp van de Airnergy technologie wordt de energiehuishouding in het lichaam op een natuurlijke wijze geoptimaliseerd. Ziekte en degeneratie worden bestreden en de prestaties en de vitaliteit verbeteren sterk.
Eenvoudig verklaard
De Airnergy-therapie heeft niets te maken met het voeren van gesprekken, maar alles met een apparaat wat er voor kan zorgen dat zuurstof op natuurlijke wijze wordt verrijkt. Deze verrijkte zuurstof zorgt voor een betere gezondheid, een grotere weerstand en het afnemen van klachten bij (chronische) ziekten.

Gezondheidstechnologie op basis van natuurlijk verrijkte zuurstof
De natuurlijke gezondheidtherapie van de Airnergy is beschikbaar in onze praktijk. Deze innovatieve therapie is door wetenschappers als Prof. Dr. Dietrich Grönemeyer gekarakteriseerd als een effectieve basistherapie in de geneeskunde. De technologie is ontwikkeld door Natural Energy Solutions uit Duitsland. In Duitsland – waar de Airnergytherapie nu inmiddels ruim tien jaar op de markt is – zijn onder andere studies gedaan naar de effecten van Airnergytherapie. In een studie van dr. Ulrich Knop wordt geconcludeerd dat Airnergy een zeer effectieve basistherapie is in alle gevallen waarbij sprake is van een aandoening van het immuunsysteem of de stofwisseling. Bovendien concludeert hij dat Airnergy ook voor gezonde mensen aan te raden is als preventieve therapie.

De Airnergytechnologie wordt met succes ingezet bij onder andere:

• Slaapstoornissen (Apnoe)
• Chronische vermoeidheid
• Allergische klachten
• Ouderdomsziekten als Alzheimer en Parkinson
• Hypertensie (hoge bloeddruk)
• Bronchitis
• Fibromyalgie
• Diabetes mellitus I en II
• Huidziekten

• Reumatische aandoeningen
• Bij- en verziendheid
• Tinnitus (oorsuizingen)
• Acute en chronische pijnbestrijding
• Stemmingsklachten

De Airnergytechnologie wordt gebruikt in (natuurlijke) geneeskundige therapie, bij het op gang brengen van regeneratieprocessen en in het bedrijfsleven of in de topsport met als oogmerk prestatieverbetering en preventie.

De Airnergytherapie is volledig natuurlijk; er worden geen stoffen toegevoegd en er wordt niet gewerkt met verhoogde zuurstofconcentraties.

Gezondheidstechnologie op basis van natuurlijk verrijkte zuurstof

De innovatieve natuurlijke gezondheidstechnologie van Airnergy is door wetenschappers als Prof. Dr. med. Dietrich Grönemeyer gekarakteriseerd als een effectieve basistherapie in de complementaire geneeskunde. De technologie is ontwikkeld door Natural Energy Solutions uit Duitsland. Klinisch onderzoek heeft aangetoond dat Airnergy een positieve invloed heeft op een groot aantal (chronische) ziekten en aandoeningen. Door de gunstige invloed op het aërobe prestatievermogen en dus de prestatieverbeterende werking zijn er veel toepassingen voor – professionele – sporters.

Gebruik in de praktijk

Hoe werkt de Airnergytherapie in de praktijk?
Het gebruik van een Ainergy+-apparaat is uitermate eenvoudig. Een lichte adembril wordt aangesloten op het apparaat en opgezet. Tijdens een therapiesessie kunt u zich heerlijk ontspannen. Een optimaal resultaat wordt bereikt als u dagelijks ongeveer twintig minuten van het apparaat gebruik maakt.

Airnergy-Therapie – € 150,00 (incl. btw)
10 behandelingen

* Contante betaling van 150 euro na de 1e behandeling
* Wilt u per keer betalen dan is het bedrag 18 euro per keer.

Aan het einde van de kuur wordt overlegd of het nodig is om een vervolgkuur te doen en op welke termijn dit het beste kan plaatsvinden.

In sommige gevallen zijn meerdere kuren (2-3) achtereen aan te bevelen om een goed resultaat te bereiken. Dit is geheel afhankelijk van de (ernst van de) klachten en hoe u reageert op de behandeling.

Wanneer u geen klachten heeft en PREVENTEF iets voor u zelf wil doen, dan is dat alleen maar verstandig.